TORRENT 2
HOKA

DISSENY

El disseny de línies pures del calçat lleuger de trail Torrent 2 incorpora una combinació aparentment contradictòria d’amortiment i agilitat.

Dissenyades amb una empeinadura de malla, les Torrent 2 utilitzen un fil reciclat UNIFI (derivat de residus plàstics).

La mitja-sola PROFLY™ proporciona una trepitjada flexible i una arrancada amb gran capacitat de resposta i garanteix un alt rendiment amb un calçat d’escassos 260 grams.

Amb tacs multidireccionals realineats per a millorar la tracció, aquest calçat de trail és apte per una varietat de terrenys gràcies a la sola de cautxú.

A DESTACAR

ESTABILITAT: La Torrent 2 inclou una base simètrica d’amortiment sense tecnologies prespectives addicionals. Dissenyada per proporcionar el suport que necessites i res més.

AMORTIMENT: aquesta bamba inclou una base amortiguadora de baix perfil que manté el peu més a prop del terra i utilitza un material més ferm, dissenyat per proporcionar un impuls eficient.

LLEUGERESA: 264 grams el 8 uk. Malgrat ser pocs grams més que la Torrent original aquests juguen a favor d’una major durabilitat respecte els seus predecessors.

OPINIONS

OPINIÓ DEL CARLES (treballador actual de les botigues Camarasa Muntanya)

Ens trobem davant un calçat ràpid, pensat per rebaixar els teus temps en entrenaments i curses sense perdre ni un punt de comoditat. Gràcies a la seva extraordinària relació lleugeresa/ reactivitat amb la Torrent 2 aconsegueixo un bon aliat pels dies que vull apretar el crono. No l’acostumo a usar en terrenys molt tècnics perquè per al meu gust és una mica massa tova, però per camins i corriols sento com realment m’ajuden a cada passa. Un dels factors a destacar és que malgrat sigui molt reactiva continua essent molt flexible, cosa que m’encanta perquè realment puc sentir com el meu peu s’adapta molt bé al terreny.

Si hagués de dir alguna cosa a millorar aniria relacionat amb el tema durabilitat. Al ser un calçat molt lleuger i poc protegit haig de mirar bé on i quan fer-la servir perquè, com tot el material lleguer, acaba durant menys del que vols. Per això no me l’emporto per tirades molt llargues. Cal apreciar que la segona versió d’aquest model m’està durant més que el primer.

En línies generals estic content amb el calçat i de ben segur que el renovaré amb futures versions perquè se m’adapta al peu com cap altre calçat de propietats similars. Val a dir que el meu peu és tirant a estret i llarg, perquè tingueu una orientació.

 

OPINIÓ VERIFICADA USUARIS HOKA 

https://www.hokaoneone.eu/es/es/hombre-monta%C3%B1a/torrent-2/1110496.html?dwvar_1110496_color=TSSF )el 74% dels usuaris d’aquest model, el recomanarien a un amic o conegut.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

PES                      264 gr

DROP                  5 mm

DISTÀNCIES        Curta / Mitja distància

Esperem haver-vos ajudat a decidir-vos i no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre fanàtic equip de corredors del Camarasa.

Salut i muntanya.

INSTINCT by Scarpa
SQUIRREL 22L – La motxilla de tàpia de Blue Ice
Menú