TEST
VELOCITY GUIDE by Rab

El guant Velocity Guide de la marca Rab és l’ideal per a activitats hivernals com esquí de muntanya o alpinisme al estar optimitzat per obrir i tancar mosquetons i cremalleres assegurant una bona sensibilitat i molta durabilitat.

Característiques principals

  • El material principal és niló Matrix de doble teixit amb un recobriment DWR per a una combinació de protecció contra el vent, resistència a la intempèrie i control de la humitat.
  • També utilitza un folre de Bemberg a base de cotó de primera qualitat, lleuger i transpirable, amb una textura sedosa que s’adapta perfectament a la nostra pell i ens permet tenir un tacte més càlid a l’interior.
  • Com a reforç utilitza un teixit pre-curvat que permet agafar fàcilment objectes com un bastó, raquetes, mosquetons o cargols de gel que està fabricat amb pell de cabra. Aquesta inclou micro perforacions superficials per a un intercanvi òptim d’aire i humitat.

Com a detall de qualitat inclou un ajustador amb “velcro” al canell que permet reduir el risc d’entrada de nou, pols o terra per sota la màniga de la jaqueta.

Tot en un pes reduït de 115gr el parell que faran les delícies de les teves aventures hivernals.

Detalls tècnics
  • Ajustador “velcro” per reduir el risc d’entrada de neu, pols o terra per sota la màniga d ela jaqueta.
  • Pes reduit de 115 gr que faran les delícies de les teves aventures hivernals.
  • No és un guant especialment estret, podriem considerar-lo ample ,sobretot de palmell, pel que hem pogut comprovar.
Conclusions

La meva opinió personal sobre aquest guant és que és ideal per a activitats tècniques en moments concrets: l’utilitzo tan per pujades en esquí de muntanya (combinant-lo en cas de molt fred amb un interior tèrmic) i en baixades d’esquí durant la primavera o dies de bon temps o poc vent. També és un bon candidat a ser el guant “del pegue” , ja que amb ell tinc molt tacte a l’hora de posar cargols, d’obrir mosquetons o fins i tot escalar amb les mans i tenir-les protegides en dies de fred sense piolet.

A més, com que en activitats alpines és aconsellable l’ús de més d’un guant, aquest també m’agrada molt perquè és transpirable i s’asseca molt ràpid.També he de comentar de forma positiva, que el material ha resistit molt bé tot i deixar-lo a assecar sovint prop d’estufes o radiadors. Després de tres temporades intenses, crec que és hora de renovar-lo i quedar-me el mateix model.

El Velocity Guide es la solució per a molts amants de la muntanya hivernal que busquen la sensibilitat total en activitats tècniques o passejades mes tranquil·les que requereixin l’ús de les mans com ara raquetes o fotografia.

Així que si sents que aquest guant ha de formar part de la teva col·lecció de material per la muntanya no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per afegir-hi el millor aliat pel fred i els piolets.

CATAMOUNT by BROOKS
hagan ultra 82
ULTRA 82 + XENIC 10 (Hagan i Fritschi)
Menú