TEST

SUUNTO 9 | SUUNTO 5

Rendiment

Bateria inacabable

Suunto ho ha tornat a fer, el Suunto 5 és el rellotge compacte per excel·lència, aprofitant la tecnología del Suunto 9, i amb una batería més petita dona una autonomía que va de 20 a 40h, perfecte per corredors que busquen precisió i durabilitat en un rellotge molt assequible.

El germà gran, el Suunto 9 és el que hem fet servir per la Salomon Ultrapirineu oferint una autonomía de gairebé 30 hores a la sortida i després de 16:40h arribant a meta encara amb un 30% de batería, una animalada!

Prestacions

Fuse baro | Fuse track

És un rellotge brutalment precís, molt resistent, i amb una durabilitat de batería fora del que estem acostumats, el fuse baro i el fuse track ens dona aquest plus de precisió tant en distància com en la suma de desnivells acumulats. Tot això, sumat al vidre de safir, fa que no haguem de patir per res més que no sigui l’entrenament o la cursa.

La versatilitat de la pantalla també ajuda al nostre rendiment, compactar la informació necessària ens facilita no haver de tocar res durant l’exercici, i així poder-nos concentrar en el terreny.

Recomanació

Precisió

La gran millora sense cap mena de dubte és la precisió màxima durant tantes hores, permetent saber en quin km estàs i tot el que et queda per fer podent administrar millor les forces.

PROVEM LA X-POT KETTLE
PROVEM LA X-POT KETTLE 1.3L
HOKA speedgoat3
HOKA SPEEDGOAT3
Menú