SpeedGoat 3

Molt s’ha escrit ja sobre el model SpeedGoat 3 de la casa Hoka One One, per tant jo ni us descobriré res que ja no s’hagi escrit o dit, ni pretenc pontificar en res amb la meva opinió. El què en aquestes properes línies llegireu és l’opinió sobre aquest calçat des de el meu prisma particular, que no és cap altre que el d’un corredor popular que ha utilitzat durant aquesta temporada 2019 aquest model de calçat.

HOKA speedgoat3

LES DADES

Abans d’explicar les meves sensacions, quatre dades sobre la sabatilla. Trepitjada neutra, sola Vibram Megagrip amb tacs multidireccionals de 5mm i un drop de 4mm, amb una alçada davant de 28mm i 32mm a la part del taló.

ULTRA BASTIONS/ULTRA PIRINEU

SPEEDGOAT 3
TEST

 

Per començar-vos a fer una idea, porto calçat amb aquest model 674 km, on, si parlem de curses, han tingut una mica de tot, des de mitges maratons de baixa muntanya com pot ser la magnífica Mitja del Sot a curses d’ultra distància amb tot tipus de terreny com Ultra Bastions o la Ultra Pirineu. Entremig les he maltractat per la marató de la Molières 3010, la Taga evo 2040 i per descomptat infinitat d’entrenaments per terrenys tant variats com Sant Llorenç del Munt, Montserrat o la mitja muntanya del Bisaura.

La Speedgoat 3 és una sabatilla absolutament polivalent, que m’ha permés córrer per tot tipus de terrenys amb comoditat i sense dificultat, on podrem moure’ns en registres realment ràpids sobre terrenys compactes i amb més precaucions en els pedregosos o més trencats. La seva amortiguació és excepcional i fa que vagis devorant els quilòmetres sense penalitzar articulacions. La transpirabilitat és força bona permetent que en cas d’haver de posar els peus dins l’aigua al cap de pocs quilòmetres ja tornarem a córrer bastant secs. Pel que fa a la sola, m’ha deixat bastant impactat la seva fiabilitat i durabilitat ja que presenta el desgast mínimament lògic pel pas dels quilòmetres i l’adherència continua essent excepcionalment bona, fins i tot, en zones de fang o roca mullada. El desgast de la mitjasola únicament presenta les rascades típiques per l’acumulació del quilometratge però sense afectar a la capacitat d’amortiguació. Us animo a provar aquest model de la casa Hoka one one i així pugueu jutjar per vosaltres mateix@s el comportament d’aquesta gran sabatilla que jo he tingut oportunitat de disfrutar aquesta temporada.

Sortiu, correu, salteu i disfruteu, sigueu ràpids o més lents val la pena deixar-se portar per aquesta passió nostra que és el trail.

Salut i muntanya!
DaVid Fdez Oliver
@VidfzOliver

Test SUUNTO
TEST SUUNTO
Flashlight 10
FLASHLIGHT 10
Menú