flostis

Flostis Kop de gas

Els “Flostis” són uns accessoris ja indispensables als nostres turmells quan anem a escalar. Són lleugers ja que estan fabricats amb un material plàstic però resistents i faran que guanyis tranquil·litat i comoditat a les reunions, ja que pots treure’t els peus de gat sense preocupar-te de si els perds.

El seu hàbitat natural

Ideals per a escalada de diversos llargs, i sobretot de cara a les temporades més càlides, que és quan ens traiem més els gats a les reunions. O per aquelles persones que utilitzeu peus de gat de talla ajustada, i a les reunions us els traieu per a guanyar comoditat i deixar respirar els dits.
Els “flostis”tenen talla, ja que cada turmell té una mida diferent. Per a calcular quina és la teva, seguirem els següents paràmetres:
-Mesura la zona on col·locaràs el gadget (uns 5 cm sobre el turmell) i segons els centímetres llegeix aquesta taula i escull la teva talla!

Conclusió

Per a col·locar-los als nostres peus de gat utilitzarem el bucle més petit per a encintar la cinta que porten els peus de gat a la part més propera al tendó d’Aquil·les. D’aquesta manera l’ancoratge no ens serà molest. Com que som molts els qui escalem amb el mateix calçat en esportiva que en via llarga, podem deixar els “flostis” sempre col·locats als peus de gat, o podem retirar-los de manera còmoda i ràpida després de cada via.
Després d’utilitzar-los intensament durant 12 mesos puc afirmar que segueixen sent igual de resistents, i encara més còmodes, ja que la goma s’ha estovat una mica.

hagan ultra 82
ULTRA 82 + XENIC 10 (Hagan i Fritschi)
PROVEM LA X-POT KETTLE
PROVEM LA X-POT KETTLE 1.3L
Menú