CATAMOUNT by BROOKS

Si t’encanta anar ràpid i perdre’t pels camins, les CATAMOUNT són la teva companya perfecta.

La seva amortiguació, lleugeresa i capacitat de resposta estan preparades per aventures èpiques.

DETALLS TÈCNICS

MITJA SOLA

Comoditat garantida : La nova mitja sola DNA Flash, que barreja el sistema d’amortiguació adaptatiu DNA amb nitrogen injectat, proporciona una experiència increïblement lleugera i reactiva dissenyada per ajudar-te a anar més ràpid sense prescindir de comoditat i protecció a cada passa.

Protecció reforçada : Dotades de la placa «Ballistic Rock Shield» aquestes sabatilles ofereixen protecció integral des del metatars fins a mitja planta sense prescindir de flexibilitat i amb especial resposta activa. Estem parlant del sistema de protecció de la zona plantar més completa de la casa americana.

SOLA

Tracció de confiança: Les noves CATAMOUNT contenen la sola de goma antilliscant TrailTack combinada amb un disseny de tacs de gran superfície i disposats anatòmicament que garanteix una adherencia perfecte tant per pujar com per baixar fins i tot en superfícies relliscoses.

DETALLS DE QUALITAT

Ajustament segur: Amb un disseny intern reforçat però lleuger i una confecció de la llengüeta integrada al calçat amb fins elàstics laterals mantenen els teus peus subjectes i impedeixen l’entrada de sorra o pedra.

Drenatge d’aigua: Les esquerdes de drenatge, que estan especificament tallades al upper, permeten drenar l’aigua i dispersar-la perquè els teus peus s’assequin ràpidament.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

TREPITJADA        Neutra

PES                      263.7 gr

DROP                  6mm

DISTÀNCIES        Marató/Ultra Trail

AMORTIMENT   Mig

SQUIRREL 22L – La motxilla de tàpia de Blue Ice
velocity glove by Rab
VELOCITY GUIDE GLOVE
Menú