Bloc Camarasa al nou Gravetat 0

Aquesta setmana s’ha fet la inauguració d’un dels rocòdroms més espectaculars del Vallès, el nou Gravetat 0, un rocòdrom consolidat a la ciutat vallesana de Terrassa, actualment situat al carrer de l’Anoia i carrer Llobregat, nau 12 i 13, molt proper al Parc Vallès, i molt accessible. Compta ara amb més de 1000 m2, 12 metres d’escalada, vies entre IVt i 8è grau, aforament per a 180 persones…

Camarasa Muntanya i Gravetat 0 ja fa anys que vàrem establir un vincle de col·laboració, i ja és sabut que els socis i sòcies de la sala, gaudeixen de fins al 10% de descompte a la botiga, que enguany també ha crescut, en la seva nova  ubicació de la botiga al carrer de la Rutlla 5, amb més de 200 m2 d’exposició i un espai millorat dedicat a l’escalada esportiva.

BLOC CAMARASA

Doncs, per a començar el 2022, i celebrar l’inauguració del nou i millorat rocòdrom, cada mes aproximadament, l’equip de Route Setters del Gravetat 0, muntarà un bloc amb els volums i preses vermelles amb el logotip de Camarasa.

Les persones que aconsegueixin encadenar el bloc tindran premi simbòlic, que anirem publicant a les xarxes socials (Instagram) cada vegada que s’equipi el bloc nou.

BASES DEL JOC

Penja una història al teu perfil d’Instagram tot etiquetant @Camarasamuntanya i @gravetatzero_terrassa amb el Hastag #BloCamarasa i fes-nos saber per missatge privat que has encadenat la via. Abans que s’equipi el nou bloc del següent mes, l’equip del Camarasa Muntanya es posarà en contacte amb els guanyadors i guanyadores per fer-los arribar el premi.

Ens veiem al nou GRAVETAT 0 SALA D’ESCALADA, o al nou CAMARASA MUNTANYA!
Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú