CASCADIA vs CATAMOUNT

Abans que comences la pandèmia mundial a les botigues Camarasa Muntanya solíem fer tests de productes amb els clients i clientes. Durant aquestes mostres de material, molts de vosaltres vàreu poder sortir a córrer algun dia amb els models anteriors de Cascadia i Caldera.


Però, aquest any, la marca Brooks ens ha portat un nou model de calçat: la CATAMOUNT. Un model lleuger i ràpid que recomanem a gent tècnica que vulgui experimentar la velocitat per terrenys propers als que vivim.


El nostre col·laborador i corredor patrocinat Marc Benítez (@cokohornet) ens ha fet un completíssim test comparatiu entre els models CASCADIA 15 vs CATAMOUNT.

Des de fa temps, Brooks s’ha fet un lloc important en el món del Trail Running, un salt important amb les Cascadia 14 que ha continuat amb una millora de l’Upper amb la versió 15 i la novetat de les Catamount que ha ampliat el ventall de possibilitats de la marca americana.

Molts corredors es pregunten quin calçat és millor per a cada ocasió, doncs bé, avui aclarirem per a quins terrenys, distàncies i situacions són millors unes o les altres, això sí, sempre vist des de l’experiència personal i tenint en compte que cada corredor és un món, amb trepitjades diferents i maneres de córrer diferents.

CASCADIA 15

Comencem amb la Cascadia 15, calçat de 342 grams i amb un drop de 8mm, amortiment amb 4 pivots per una millor estabilitat.

És el calçat que faig servir per a la llarga distancia com Ultra Pirineu, La Sportiva Andorra Ultra Trail. Han estat on millor rendiment m’han donat, rebent una comoditat espectacular. La Cascadia també respon molt bé en terrenys mullats, zones de prat amb herba, zones rocoses, en fi… podríem dir que és la versatilitat feta vamba, vols córrer tot i anar sobre segur? Les Cascadia 15 estan fetes per a tu.

CATAMOUNT

D’altra banda, les Catamount pesen 272 grams i amb un drop de 6 i una reactivitat brutal.

És un calçat que faig servir per distàncies curtes i “en teoria” terrenys no excessivament tècnics tot i que personalment, les he testejat per la zona Pedraforca i han donat un resultat increïble!! La sola amb trailtack, amortiment de Nitrogen i la placa d’EVA m’han permès tenir molta estabilitat i comoditat en les zones rocoses, sense haver de preocupar-me per les pedres, i aprofitant la reactivitat i lleugeresa que m’ha deixat collar a les zones ràpides, així que… vols volar? Les Brooks Catamount són les teves.

En definitiva, amb la combinació de les Cascadia i les Catamount, se m’obre un ventall de possibilitats tant per a entrenar com per a competir

PROPERA PARADA: BROOKS CA…….

DETALLS TÈCNICS

CASCADIA 15

SUPORT Neutral
DROP 8mm
PES 10oz / 283.5g
ARC Mitjà, Alt
EXPERIENCE TYPE Cushion
TECHNOLOGY 3D Fit Print, Ballistic Rock Shield, BioMoGo DNA
ÚS Trail Running

CATAMOUNT

SUPORT Neutral
DROP 6mm
PES 8.8oz / 249.5g
ARC Plà, mitjà, Alt
EXPERIENCE TYPE Speed
ÚS Trail Running

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú