Edició especial mapa Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac

ESPECIAL 75è ANIVERSARI.

Inclou 2 mapes per commemorar aquesta efemèride i coincidint amb l’actualització del mapa de Sant Llorenç del Munt, l’editorial Alpina ha volgut obsequiar als nostres clients amb un facsímil del mapa de 1946 en una edició limitada que s’adjunta amb el nou mapa.

Fent una mirada retrospectiva, del mapa de Sant Llorenç del Munt se n’han portat a terme 17 edicions, incorporant sempre millores que reflectissin l’evolució i la manera d’entendre i gestionar la muntanya al llarg del temps.

D’aquesta manera la comparativa entre els mapes posa de manifest la transformació que ha sofert el territori en aquests setanta cinc anys, així com les diferències entre les tècniques cartogràfiques d’ambdós documents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú