Sandàlies obertes o tancades?

Sovint ens trobem amb clientes que dubteu entre una sandàlia oberta i una sandàlia tancada. A Camarasa Muntanya tenim en oferta les dues possibilitats, ja que disposem dels models de la marca Teva i de la marca Keen.

Cada peu i cada clienta sou un món, ja que cada persona fa una activitat diferent i d’una manera diferent, i per altra banda hi ha qui tendeix a suar més i en canvi hi ha gent que té el peu molt sec.

Quan ens endinsem en el món de la tria de calçat per a outdoor en temporades estivals, hem de tenir clar que, com sempre, si hem de fer una activitat amb un mínim nivell de tècnica, ja no utilitzarem calçat d’aquest tipus, sinó que buscarem calçat amb més protecció.

Dins de la categoria que tenim en estoc habitualment de la casa Teva, tenim diferents models i ara us expliquem els trets característics de cada model.

Els models Hurricane estan preparats per a ser un calçat còmode i sec per a anar al riu, per exemple, o per a descansar el peu després d’una llarga activitat.

El mode Terra Fi Lite Aquest tipus de calçat és similar al Hurricane però amb les corretges protegides per a no molestar la nostra pell amb el fregament. S’entén que és un calçat per a fer activitats molt suaus i també per al descans del peu després de l’activitat. Aquest model el tenim disponible amb pell, que ens permetrà anar més còmodes i seques quan el peu comença a suar.
Les Terra fi 5 universal ens faran gaudir del confort i la protecció d’un calçat de muntanya, ja que la sola és molt més robusta i totes les corretges protegides. Però sempre hem de tenir en compte que anem amb l’upper desprotegit.

Però què passa si el que volem és caminar en zones més tècniques o més abruptes, sense perdre la transpirabilitat que ens ofereixen les sandàlies? Coneixeu la marca Keen? Serà la nostra preferida si el que volem són les ungles protegides, el peu estable i comoditat.

Normalment disposem de dos models de la categoria femenina (Whisper i Newport) , i d’un sol model de la masculina (Newport), i amb la Newport d’home disposem de la categoria de pell. Però, en què es diferencien els models Whisper i Newport?

La Whisper té un disseny més urbà, ja que és més estreta i l’estètica urbana dicta aquesta norma, i el model Newport és més ample del davant. Per tant, si les volem utilitzar més per al dia a dia, on el nostre peu no acaba tan fatigat com a la muntanya, utilitzarem el model Whisper, i per contra, si el que volem és amplada, per a deixar reposar el peu després d’una llarga jornada, escollirem el model Newport. Esperem que les nostres explicacions us ajudin a triar amb una mica més de certesa el vostre calçat, i recordeu que, si veniu a la botiga física, podem explicar-vos amb més detall quina s’adapta més a vosaltres.

Que les calors de l’estiu siguin lleus.

Camarasa Muntanya - 05 de Juny del 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú