PI – TOOLING 2020 by Camp

Us volem posar una mica en context, pels que no coneixeu les festes de Sant Sebastià , consisteixen a treure un pi del bosc, baixar-lo entre les habitants de Matadepera fins a la plaça del poble, plantar-lo a la mateixa plaça amb un emplaçament reservat per aquesta ocasió, i grimpar-lo. Al voltant d’aquests actes principals, s’organitzen moltes activitats, i els darrers anys s’hi ha pujat en piolets i grampons simulant la tècnica de l’escalada en gel.

Sensacions

La fusta d’aquest pi, ens ofereix una sensació d’estar escalant un “xurro” molt tècnic, ja que obtenim la màxima verticalitat, i a més hem de saber punxar les nostres mono-puntes dels grampons, ja que la superfície es redueix considerablement. Per altra banda, aquest material amb el qual està constituït el pi, ens permet pujar sense preocupar-nos per si la qualitat de la superfície és correcte. Sempre piquem sobre segur, i els piolets entren a “caldo“.

Edició 2020

Durant l’edició del 2020, el fred va voler acompanyar-nos, però el vàrem esquivar amb uns bidons plens de llenya en flames, uns glops de cervesa i unes bones traccions de piolet al pi. Enguany, ens vàrem posar en contacte amb la marca de material dur Camp – Cassin, la qual generosament ens han ofert els seus productes perquè les participants de l’acte puguin provar-los:

Un total de 40 participants han tingut a les mans els piolets X-Dream i s’han calçat a les botes els models Alpinist Tech, Alpinist Pro i Blade Runner.

Després de la ja habitual pujada al pi, i de fer uns quants “pegues” a l’estructura de llançaments que vàrem instal·lar a un arbre de la plaça, els participants, molts d’ells vinguts d’arreu del territori, varen obtenir un obsequi de la marca Camp.

Des d’aquí volem aprofitar per agraïr la col·laboració de Camp en l’organització de l’esdeveniment.

Finalment vàrem fer un sorteig de material entre tots els assistents amb productes com el casc Storm, el talabard Energy, un forro del Camarasa i l’habitual pernil.

Esperem trobar-nos en la pròxima edició !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú