SUUNTO 9 baro: Com transferir track wikiloc

Sant Llorenç del Munt ens ofereix raconades impressionants, el cim de La Mola n’és el més alt, però ni de bon tros és el més tranquil ni idíl·lic per a qui vol trobar tranquil·litat o aventura.
Si el que volem és conèixer racons de Sant Llorenç sense perdre’ns, podem utilitzar Wikiloc com a aliat, i tenim diferents opcions per a treballar amb aquesta aplicació. En el meu cas prefereixo utilitzar els tracks des del rellotge Suunto, és una eina còmoda, lleugera, amb força bateria i molt, molt precisa. És per aquests motius, que vull explicar-vos com descarrego traks de Wikiloc i els passo al meu rellotge Suunto;

  1. Obro el cercador i l’utilitzo per a trobar el lloc web de Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/
  2. Dins del cercador de Wikiloc cerco la zona que vull conèixer i utilitzo els filtres per a ser més precisa. (Puc indicar el desnivell, quilòmetres, zona, dificultat…)
  3. Un cop trobo el track que em fa més el pes, el descarrego en format Arxiu.
  4. Em connecto a la pàgina web de Movescount (http://www.movescount.com/es/)
  5. Hi accedeixo amb les meves dades, amb les que prèviament ja m’he donat d’alta.
  6. A la part superior dreta de la pantalla, premem el botó amb el símbol “+” i seguidament “planificar ruta”
  7. A la part inferior Esquerra de la pantalla ens apareix el botó “+” i també el prenem, i tot seguit, seleccionem “importar ruta”
  8. Podem modificar el nom de la ruta i finalment hem d’indicar que volem que sintonitzi el track amb el nostre rellotge.
  9. Sintonitza el teu rellotge Suunto amb l’aplicació movescount que tens instal·lada al teu smartphone.

Un cop tenim el track descarregat i sincronitzat amb el nostre rellotge, quan comencem una activitat, just abans d’enregistrar-la.

Recordeu que periòdicament realitzem testos de rellotges Suunto a les botigues Camarasa, i que de forma gratuïta els podeu provar. D’altra banda, sempre podeu passar per la botiga per a consultes més puntuals o fer-nos arribar un correu a info(at)camarasamuntanya.com per als dubtes que tingueu!
Espero que aquesta entrada hagi estat del vostre interès.

Núria
Camarasa Muntanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú