Ruta circular per Montserrat
Si voleu fer una volta ben completa per Montserrat, i enllaçar un grapat de punts d’interès històrics (Sant Benet, Santa Cecilia, Sant Jeroni, Trinitats) com d’altres punts importants de la muntanya com el Refugi d’Agulles, la font de l’esllavissada, les impressionants vistes del Cilindre i l’aèria perspectiva que s’obté des del cim del Montgròs, us volem recomanar aquesta circular que de ben segur no us deixarà indiferents.

Ens agradaria dirigir-la a aquells que voleu conèixer la muntanya per primera vegada, que haureu d’utilitzar més el GPS per a no despistar-vos en algun encreuament, però també a aquells que ja sou habituals a la muntanya, però que mai heu tingut la oportunitat d’enllaçar aquests punts.

La ruta circular esmentada té un total de 1.100 metres de desnivell positiu acumulats, i de 18 a 20 km segons com finalitzem la cua de la sortida. El track que us adjunto, finalitza amb la baixada de les escales dels pobres fins al monestir de Montserrat, però hem de tenir en compte que des de Sant Benet podem prendre el camí de l’arrel per a retornar al nostre cotxe, que prèviament hem aparcat a Santa Cecília, i que aquest final és el mes natural de la circular, i també més tranquil pel que fa la companyia.

El punt de sortida, és el monestir de Santa Cecília, hem triat aquest punt de sortida, ja que si decidim escapar-nos de la circular a la zona de Sant Jeroni, podem fer-ho més fàcilment, però al ser una sortida circular, podem aparcar el cotxe al monestir de Montserrat, o Can Massana, segons ens convingui.

Material amb el que he realitzat l’activitat:

  • Adv Skin 5 Set, Salomon – (Motxilla d’hidratació) He triat la d’aquesta capacitat per a poder portar dins l’avituallament.
  • Peregrine 8, Saucony  – (Calçat trail)
  • Soft Flask Speed 500, Salomon – (Aigua) (Temporalment podrem trobar aigua en alguna font de la muntanya, però no podem arriscar-nos perquè al estiu queden seques) Si es cap de setmana, podrem trobar el refugi Vicenç Barbé obert i també el de Sant Benet.
  • Pantaló curt amb malla – Personalment, els dies càlids prefereixo portar malla per evitar el fregament de les cuixes.
  • Samarreta transpirable
  • Cliff Bar – (Barreta energètica)

Gaudiu-la!
Núria. Camarasa Muntanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú